Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μισθολόγιο στρατιωτικών: Θα εξεταστεί από μηδενική βάση, λέει η κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

29.01.2016 | 07:27
Ανάστατοι είναι και πάλι οι στρατιωτικοί μετά τις νέες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 η κυβέρνηση θα επανεξετάσει τα ειδικά μισθολόγια τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των Σωμάτων ασφαλείας

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης σε δήλωσή του υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα δει από μηδενική βάση το θέμα των ειδικών μισθολογίων, όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά συνολικά των ειδικών μισθολογίων.

Σε απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα περί αποκατάστασης των αποδοχών και των συντάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρέθεσε αριθμούς. χωρίς να αποκαλύψει τις προθέσεις της κυβέρνησης:

«Θέλω όμως να είμαι ειλικρινής, τόσο απέναντι στα Σώματα Ασφαλείας όσο και απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι ένα σύνθετο θέμα. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο το σύνολο της υλοποίησης.

Αντιστοιχεί σε 2.600.000.000 ευρώ –αυτό πρέπει να το τονίσω- σε μια στιγμή που οι δημοσιονομικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα στενές. Άρα, τα περιθώρια ταχύτατης υλοποίησης είναι περιορισμένα». 

Διαβάστε στην σελίδα της ΠΟΕΣ  το πλήρες κείμενο της απάντησης που δόθηκε στη Βουλή, από τον υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη.

Δείτε το βίντεο από τη συζήτηση της ερώτησης στη Βουλή


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ