Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MKO καθοδηγεί μετανάστες να φθάσουν στο Αγαθονήσι! Ποιος τελικά ελέγχει το Αιγαίο;

11.01.2016 | 10:44
MKO καθοδηγεί μετανάστες και πρόσφυγες για να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι ,μέσα στη νύχτα. Συνέβη κι αυτό το απίστευτο και μάλιστα οι πρωταγωνιστές δεν το κρατούν κρυφό! Το “φάουλ” έγινε από την εύρωστη οικονομικά ΜΚΟ MOAS για την οποία το Onalert.gr έχει αρκετές φορές γράψει.

Μέσω twitter και ειδικότερα στο hashtag #agathonisi o βρετανός δημοσιογράφος Patrick Kingsley του Guardian, ο οποίος βρίσκεται πάνω στο σκάφος TOPAZ RESPONDER της ΜΚΟ MOAS έχει αναρτήσει tweet όπου γράφει : 

“Είμαστε αγκυροβολημένοι στο Αγαθονήσι. Τα σκάφη των προσφύγων να κατευθυνθούν σε αυτά τα 2 φώτα (εννοεί του σκάφους) καθώς είναι τα μόνα που φαίνονται από το νησί”.

Το πρόσχημα ότι ήρθαν να σώσουν ζωές στο Αιγαίο δίνει το δικαίωμα στην συγκεκριμένη ΜΚΟ αλλά και σ΄ όλες τις άλλες να λειτουργούν με τρόπο που διευκολύνει την παράνομη είσοδο οποιουδήποτε στη χώρα;

Το πρόσχημα της διάσωσης σημαίνει ταυτόχρονα, ότι … “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” ;

Και τέλος για να τελειώνουμε: Αν πραγατικά ενδιαφέρονται τόσο για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται,γιατί ασγκυροβολούν απέναντι στην Τουρκία και μόλις οι φουσκωτές λέμβοι με τους πρόσφυγες ξεκινήσουν να εχουν πλάϊ τους την ασφάλεια της ΜΚΟ που θα τους διασώζει;

Πρέπει να μπουν κανόνες και τάξη σ΄ όλους όσους έχουν εμφανιστεί από το πουθενά για να βοηθήσουν όπως λένε. Αλλά με τον τρόπο που λειτουργούν άλλους βοηθουν.
 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ