Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μου ζήτησαν να απολύσω 4000 ΕΠΟΠ",λέει ο Καμμένος

06.09.2015 | 11:20
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, επανέφερε το ζήτημα των πιέσεων για απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένα θέμα που έρχεται και επανέρχεται, διαψεύδεται αλλά είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή των πιέσεων από τους δανειστές.


Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ότι δέχτηκε πιέσεις για απολύσεις 3.000 εως 4.000 ΕΠΟΠ . Οι πιέσεις “αναχατίστηκαν” όπως είπε αλλά το ζήτημα είναι ότι το ζήτημα των απολύσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις παραμένει “ζωντανό”.

Οι δανειστές θέλουν “μικρότερες” ΕΔ και φαίνεται ότι τι θέλουν γρήγορα. “Μικρότερες” ΕΔ που δεν θα προέλεθουν μέσω σχεδιασμού και στοχευμένων περικοπών που χρειάζονται στον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά με μαζικές απολύσεις προσωπικού. Οι οποίες θα στείλουν κι ένα μήνυμα…τρόμου σ΄ όλη την υπόλοιπη κοινωνία. “Αφού απολύονται ακόμη και οι στρατιωτικοί όλα μπορούν να συμβούν σ΄ όλους”.

Ο Καμμένος αναφέρθηκε στα εξοπλιστικά σκάνδαλα αφήνοντας ξανά αιχμές κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου για τους χειρισμούς της σε θέματα που είχαν να κάνουν με την υπόθεση των υποβρυχιων και τους κ.Μεϊμαράκη και Βενιζέλο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ