Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πόλεμος" στην ΕΡΤ - "Εισβολή" και σιωπητήριο

07.11.2013 | 08:40
Μέσα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μπήκαν λίγο πριν τις 5 το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα προκειμένου να εκκενώσουν το κτίριο.
Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ καθώς ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εργαζόμενους και τον κόσμο που βρισκόταν στη λεωφόρο Μεσογείων.
Έξω από το ραδιομέγαρο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ τα ΜΑΤ έχουν οδηγήσει τον κόσμο προς την Αγ. Ιωάννου.
Και οι δύο πύλες του ραδιομεγάρου είναι κλειστές. Η επέμβαση της αστυνομίας στο κτίριο έγινε από την πλαϊνή είσοδο, επί της οδού Δημητσάνας.

Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει πλέον κανείς εργαζόμενος μέσα στο ραδιομέγαρο εκτός από τον εισαγγελέα, την αστυνομία και εκπρόσωπο των εργαζομένων και γίνεται καταμέτρηση των μηχανημάτων. Στο ραδιομέγαρο μπήκαν λίγο πριν τις 7.30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης, Στρατούλης, Καραγιαννίδης, Μαντάς και Βαλαβάνη οι οποίοι ζήτησαν να είναι παρόντες στην καταμέτρηση. Ωστόσο δεν τους επετράπη η είσοδος στο κτίριο αλλά μόνο στο προαύλιο.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Τα ΜΑΤ έχουν μπει στο ραδιομέγαρο και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιμπίδας είναι ο μόνος ο οποίος βρίσκεται στο στούντιο της ΕΡΤ και κάνει εκπομπή χωρίς ηχολήπτη.

Στην πλευρά που κάθεται ο ηχολήπτης είναι άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι τον βιντεοσκοπούν και εκεινος συνεχίζει να κάνει εκπομπή και να καλεί τον κόσμο στο ραδιομέγαρο.
Η τελευταία φράση που λέει πριν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ είναι: "Θα τα ξαναπούμε. Ψυχή βαθιά".
Πηγή και συνεχής ενημέρωση στο Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΝΤ το όνομα της δημόσιας τηλεόρασης προτείνει απόστρατος ναύαρχος !

Κατάμεστο θέατρο στο Παρίσι σε εκδήλωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ -ΒΙΝΤΕΟ

Γύρισα στην εποχή της χούντας" - Ένας απόστρατος γράφει για την ΕΡΤ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ