Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία!

19.01.2013 | 00:23
Εδώ και αρκετούς μήνες άρχισε η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου στο χώρο μας που λέγεται ΜΤΣ. Περιγραφή εκατομμυρίων που πετάνε από τα παράθυρα, μη σύννομων πράξεων, κακοδιαχείριση και άλλα πολλά που ακόμα δεν ξέρουμε, αν και φανταζόμαστε.

Από την άλλη πλευρά ένα Υπουργείο που από την σταδιακή αποκάλυψη αυτής της ιστορίας παραμένει προκλητικά αδιάφορο και παρακολουθεί την κατάρρευση σαν απλός παρατηρητής. Παρακολουθεί επίσης την κλοπή των χρημάτων, των δικών μας χρημάτων μέσω της μεγάλης εφεύρεσης της νεώτερης ιστορίας του ονομαζόμενου PSI που δήθεν θα έσωζε την Ελλάδα από το χρέος. Και αντ’ αυτού βύθισε εκτός των άλλων και τα μετοχικά μας ταμεία στο χάος. Ειδικότερα βύθισε τα νοικοκυρεμένα ταμεία που με θυσίες, ιδρώτα και μέθοδο είχαν μπει σε πορεία αναστροφής της παραγωγής ζημιών. Έτσι κούρεψαν το ΜΤΝ και το ΜΤΑ που είχαν αποθέματα. Το ΜΤΣ τι να έχει, όταν είχε φάει και τους φακέλους!

Ξαφνικά λοιπόν χωρίς καμία μελέτη, κανένα σχεδιασμό, έρχεται ο ΥΦΕΘΑ, Απόστρατος Αξιωματικός του Σ.Ξ. υποστηριζόμενος από τον Α/ΓΕΕΘΑ και χαρίζει 180 εκατ. Ευρώ για να δοθεί το ΒΟΕΑ. Και βέβαια πολύ σωστά η πολιτεία θα πρέπει να βρει λύση για τα λεφτά που φαγώθηκαν και να αποδώσει το ΒΟΕΑ στους δικαιούχους. Ποτέ όμως με αυτό τον άδικο, ανορθόδοξο και κάτω από το τραπέζι τρόπο.

Έρχονται λοιπόν τα ερωτήματα στα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει.

Κε Σταϊκούρα από την τσέπη σας τα βγάζετε τα λεφτά; Με ποιο τρόπο τα δίνετε; Κύριε ΥΦΕΘΑ μήπως ήταν λάθος του ΜΤΝ και του ΜΤΑ που δεν τα μοίρασαν όλα ώστε να πάρουν και αυτά ένα δωράκι; Μπορεί κάποιος να μας πει πως είναι δυνατόν από ένα διαλυμένο ταμείο, με όλα αυτά τα τεχνάσματα τελικά οι συνάδελφοι του ΣΞ να παίρνουν μεγαλύτερο άθροισμα μερίσματος και ΕΚΟΕΜ από αυτό των συναδέλφων στο ΠΝ/ΛΣ και την ΠΑ;
Κύριοι τα ξέρουμε όλα γι΄ αυτό μαζευτείτε και αντιμετωπίστε το πρόβλημα με δικαιοσύνη.

Απόστρατος Αξιωματικός ΠΝ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Γενικό πωλητήριο στις Ένοπλες Δυνάμεις! Πουλάνε ακόμη και τη ΛΑΕΔ!


"Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε για το ΜΤΣ"! Ο κατάλογος της ανηθικότητας!

Η κατάντια του
ΜΤΣ με τα μάτια και την πένα ενός αξιωματικού


 

ΣΧΟΛΙΑ