Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυστήριο με την πτήση της Air France! Βρήκαν ή όχι βόμβα;

20.12.2015 | 18:05
"Εσφαλμένος συναγερμός" ήταν ο ύποπτος μηχανισμός που εντοπίστηκε στην πτήση AF463 της Air France και προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση του γαλλικού αεροσκάφους στην Κένυα, σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου της αεροπορικής εταιρείας. Οι αρχές του διεθνούς αεροδρόμιου της Κένυας απέσυραν τη λέξη «βόμβα» από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με το περιστατικό. 
O διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας της Γαλλίας Air France, Φρεντερίκ Γκαζέ, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ότι ο ύποπτος μηχανισμός που εντοπίστηκε στην πτήση AF463 και προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση του γαλλικού αεροσκάφους στην Κένυα, ήταν εσφαλμένος συναγερμός.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο μηχανισμός αυτός δεν αντιπροσώπευε κανέναν κίνδυνο για το αεροσκάφος ούτε για τους επιβάτες του.

"Όλες οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι το αντίκειμενο δε μπορούσε να προκαλέσει μια έκρηξη ή να καταστρέψει ένα αεροσκάφος, αλλά ήταν ένας συνδυασμός χαρτονιών, φύλλων χαρτί και ενός χρονοδιακόπτη" εξήγησε ο ίδιος.
"Επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό" τόνισε.
Επισήμανε ότι η Air France βρίσκεται σε επαφή με τις εισαγγελικές αρχές της Γαλλίας προκειμένου να ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με το περιστατικό.
Η πτήση της αεροπορικής εταιρίας Air France προερχόμενη από τον Μαυρίκιο άλλαξε πορεία και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Μομπάσα της Κένυας μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος σε τουαλέτα του αεροσκάφους.
Απέσυραν τη λέξη "βόμβα" από την ανακοίνωσή τους
Επιπλέον, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti οι αρχές του διεθνούς αεροδρόμιου της Κένυας απέσυραν τη λέξη «βόμβα» από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με το περιστατικό με το αεροσκάφος της Air France. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ