Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα εξέλιξη στις έρευνες για τον αγνοούμενο λοχαγό

14.07.2018 | 22:39
Νέα εξέλιξη στις έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου Λοχαγού της 95 ΑΔΤΕ, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα και ενώ είχε παει για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων Εύβοιας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert το  S-70B6 AEGEAN HAWK εντόπισε ένα σώμα σε άγνωστη κατάσταση κοντά στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή. Αμέσως ειδοποίησε το σκάφος του Λιμενικού που επίσης συμμετείχε στις έρευνες. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ενημερώιθηκαν οι συγγενείς του στρατιωτικού να πάνε στο σημείο. 

Σημείωνεται ότι νωρίτερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε εκδόσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), 35 ετών, έγγαμος, ευρισκόμενος σε άδεια στην περιοχή της Εύβοιας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο συνάδελφός μας έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας. Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) με την ενεργοποίηση Ελικοπτέρου S-70B6 AEGEAN HAWK, βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανεύρεσή του. Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα επέμβασης.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ