Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο πολιτικό κίνημα με "πυλώνες" απόστρατους - Ποιο είναι τι πρεσβεύει

19.01.2014 | 00:21
Νέα πολιτική κίνηση στην οποία έχουν βάλει το “χεράκι” τους απόστρατοι. Ο πρόεδρος του Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Κλειδέρης είναι απόστρατος αντιστράτηγος της Χωροφυλακής, αλλά δεν είναι ο μοναδικός απόστρατος του κινήματος.
Το ΚΙ.Ε.ΣΥ όπως είναι τ΄ αρχικά του διανύει τους πρώτους μήνες ζωής του. Τι πρεσβεύει; Η δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Εκτελεστικής του Γραμματείας θα σας δώσει απαντήσεις:


Ελληνίδες , Έλληνες αυτές τις ώρες που η Ελλάδα μεταβάλλεται σε ερείπια, ο λαός οδηγείται βήμα βήμα σε ολοκληρωτική εξόντωση, αυτές τις ώρες που οι πολίτες παρακολουθούν αποστεωμένοι την σύγκρουση των πολιτικών και οικονομικών συμμοριών με τις ανατριχιαστικές μίζες να ρέουν σαν καμπανίτης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και πολυδαίδαλους φορολογικούς παραδείσους αφενός και τις απελπισμένες προσπάθειες των δυνάμεων της διαπλοκής και της διαφθοράς σε περιφερειακό επίπεδο προκειμένου να διασωθεί η αμαρτωλή διπολική συγκυριαρχία, τα λόγια είναι περιττά. Είναι η ώρα των ιστορικών-κοινωνικών και πολιτικών αποφάσεων.

Το ΚΙ.Ε.ΣΥ. τόλμησε
Κάτω από την βαριά ανάσα του λαού που βογγάει ανοίγει τον δρόμο της τιμής των ιδεών και της θυσίας. Ανοίγει τον δρόμο για την συγκρότηση ισχυρού λαϊκού πατριωτικού, αυτόνομου και αυτοδύναμου συνταγματικού μετώπου ανατροπής της βαριάς κηδεμονίας της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κατοχής, της σήψης, της αποσύνθεσης και της δυσοσμίας. Οφείλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
Είμαστε:
1. Με όσους θέλουν και είναι αποφασισμένοι να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
2. Με όσους θέλουν να λογοδοτήσουν όλοι όσοι λήστεψαν το Δημόσιο χρήμα.
3. Με όσους θέλουν να παραπεμφθούν στο ειδικό δικαστήριο εκείνοι που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία.
4. Με όσους θέλουν να παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη εκείνοι που ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των συμπολιτών μας.
5. Με όσους θέλουν τα κλεμμένα να γυρίσουν πίσω.
6. Με όσους η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί προϋπόθεση.
7. Με όσους οι κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί προτεραιότητα.
8. Με όσους συμπορεύονται ισόρροπα και ομόψυχα με τον άνεργο, τον εργαζόμενο, τον αγρότη, τον μισθωτό, τον συνταξιούχο, τον έμπορο, τον βιοτέχνη, τον επαγγελματία.
9. Με όσους συμμερίζονται τις αγωνίες και τα δράματα της νεολαίας για να μην βιώνει στο ξεκίνημα της ζωής απογοήτευση και αδιέξοδο.
10. Είμαστε με την διανόηση που δεν έχει απεμπολήσει τις αξίες και την ιστορική αποστολή της.
Φίλες και Φίλοι
«Καινούργιους παιάνες σημαίνουν οι καιροί
κρατήστε τη δάδα της Ελλάδος ζεστή
παιδιά της πατρίδος ημιθέων γενιές
σηκώστε κεφάλι στις καινούργιες ντροπές.»

Γεώργιος Διον.Κλειδέρης
Αντ/γος ε.α.
Πρόεδρος: Εκτελεστικής Γραμματείας
Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ