Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για τις ΕΔ,τις μεταθέσεις και τα στελέχη - Διαβάστε το όλο πείτε τη γνώμη σας

09.06.2015 | 15:05
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έθεσε από χθες  Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση Θεμάτων Μεταθέσεων Οπλιτών και Άλλες Διατάξεις περί Μέριμνας Προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» με το οποίο επιχειρεί να εισάγει για πρώτη φορά νομικό πλαίσιο καθορισμού μεταθέσεων των οπλιτών και να ρυθμίσει θέματα αναφορικά με τη μέριμνα και εκπαίδευση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος – Ηρακλής Ήσυχος καλεί κάθε κοινωνικό εταίρο και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διαβούλευση καταθέτοντας τις προτάσεις του, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι  "νοιώθει ικανοποίηση για τα σημεία που εισακούστηκε και συμπεριελήφθησαν στο υπόψη νομοσχέδιο, επεσήμανε τα σημεία που χρειάζονται παρέμβασης και θα αποστείλει μέσα στο χρόνο που τέθηκε τις προτάσεις της. Προς τούτο παρακαλούμε κάθε συνάδελφο να μας αποστείλει τυχόν προτάσεις του στο e-mail της Ομοσπονδίας (info@poes.gr) μέχρι την Πέμπτη 11-6-2015" .
Διαβάστε όλο το σχέδιο νόμου ΕΔΩ  και ιδίως τα άρθρα που αφορούν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό: άρθρα 11 (επίδομα εξομάλυνσης), 14, 15, 16, 17, 18, 19 (Στρατιωτικές λέσχες Στρατού Ξηράς), 20 (Ειδική άδεια αιρετών στρατιωτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση), 23 (Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων), 26 (Χαρακτηρισμός των αποφοίτων Σχολών Μονίμων Υπαξιωματικών ως Αποφοίτων Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών), 27 (Βαθμολογία Σχολών και Σχολείων Ενόπλων Δυνάμεων),


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ