Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντροπή! Ζητάνε λεφτά από την οικογένεια τραυματία Ειδικού Φρουρού - Δώστε τα από τις μίζες

08.01.2014 | 12:22
Το φιλότιμο, λέξη ελληνική που δεν μεταφράζεται, έχει χαθεί. Την ίδια ώρα που τα εκατομμύρια της μίζας... ζαλίζουν τους πολίτες και οι αποκαλύψεις προκαλούν θυμό έγινε γνωστό ότι το κράτος οπερέτα ζητά από τους γονείς του ειδικού φρουρού που τραυματίστηκε το 2007 στα Ζωνιανά 20.000 ευρώ!

Ας τα δώσουν από τις μίζες που επέστρεψε ο Κάντας, όπως λένε τουλάχιστον.

Τι έχει συμβεί;


Όταν το 2007 ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε ο ΟΠΑΔ έσπευσε να καλύψει τα έξοδα των γονιών του, που τον συνόδεψαν στο Ισραήλ - Όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ο οργανισμός έκανε στροφή 180 μοιρών...

Την ώρα που ο Στάθης Λαζαρίδης, ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από σφαίρα τον Νοέμβριο του 2007 σε ενέδρα στα Ζωνιανά της Κρήτης, συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, οι γονείς του έχουν να αντιμετωπίσουν και την κρατική αναλγησία.

Οι τραγικοί γονείς έλαβαν πρόσφατα ένα χαρτί από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με το οποίο ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον τραυματισμένο εν ώρα καθήκοντος γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ.
Ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω το ποσό που δόθηκε για τα έξοδά τους. Μαζί με τους τόκους, τους ζητά πίσω ποσό που φτάνει τις 20.000 ευρώ! 

''Ξέρετε τι τραβά η οικογένεια; Τι τραβά η μάνα και ο πατέρας; Ήρθε χαρτί, εδώ στην αστυνομία, από τον εισαγγελέα Κοζάνης για να πληρώσουμε εμείς αυτά τα χρήματα. Εμείς που ξοδέψαμε μόνο τότε πάνω από 30.000 ευρώ και δυστυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα για το παιδί μας» δήλωσε στο neakriti.gr, ο τραγικός πατέρας Γιάννης Λαζαρίδης 


Διαβάστε ακόμη:

Τραγωδία: Ειδικός φρουρός αυτοκτόνησε επειδή παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ