Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Αβραμόπουλος "μπαίνει" στην μαρμάρινη στήλη επόμενος ΥΕΘΑ ο Σαμαράς;

22.10.2014 | 23:23
Σε οκτώ μέρες το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα γραφτεί για δεύτερη φορά στην μαρμάρινη πλάκα της φωτογραφίας όπου έχουν χαραχθεί τα ονόματα όλων όσων διετέλεσαν υπουργοί στο ΥΠΕΘΑ.

Ποιος θα είναι ο επόμενος; Όλα δείχνουν πλέον ότι ο διάδοχος θα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς . Αυτό προκύπτει και από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης αλλά και από τον “θόρυβο” που προκλήθηκε από την χθεσινή επίσκεψη Τσίπρα στο ΥΠΕΘΑ.

Σ΄αυτή τη περίπτωση αναβαθμισμένος ρόλος επιφυλάσσεται για τον μέχρι σήμερα Ειδικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου. Και για να είμαστε πιο ακριβείς ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο απ΄ αυτόν που έχει σήμερα. Δεν είναι απαραίτητο ότι μ΄ αυτό το σενάριο θα αναλάβει θέση υπουργική. Η Φώφη Γεννηματά παραμένει ΑΝΥΕΘΑ έχοντας την “εύνοια” του πρωθυπουργού. Στην θέση του ΥΦΕΘΑ φαίνεται ότι παραμένει και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Πόσο αυξημένες θα είναι οι αρμοδιότητες Οικονόμου; Θα είναι και τυπικά -γιατί ουσιαστικά ήταν πάντα- τα “μάτια και τ΄ αυτιά” του Σαμαρά στο ΥΠΕΘΑ. Θα είναι ο κατ΄  όνομα αλλά και κατ΄ ουσία αντ΄ αυτού στο ΥΠΕΘΑ.

Αυτή τη στιγμή όλες οι άλλες σκέψεις και τα ονόματα που ακούστηκαν και γράφτηκαν έχουν πάει στην άκρη και σ΄ αυτό έπαιξε ρόλο και η “αφύπνιση” Τσίπρα σ΄ ότι έχει να κάνει με τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων .


Διαβάστε ακόμη:


"Παράσημα" Τσίπρα στους στρατιωτικούς: "Χάρη σ΄ αυτούς έχουμε αποτρεπτική δύναμη"- ΒΙΝΤΕΟΩΚΕΑΝΟΣ: Όλα όσα δεν είδατε - Φωτορεπορτάζ και βίντεο"Πολύ ενέργεια μαζεύεται στην νοτιοανατολική Μεσόγειο" - Τι είπε ο Αβραμόπουλος

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ