Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Διοικητής της ΣΕΘΑ για την αποστρατεία του: "Ούτε πίκρα, ούτε θυμός, μόνο αγάπη για το ΠΝ"

29.01.2019 | 10:15
"Το Πολεμικό Ναυτικό ήταν η ζωή μου και η οικογένεια μου" έγραψε ο απερχόμενος Διοικητής της ΣΕΘΑ, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος, ο οποίος αποστρατεύεται μετά από 39 χρόνια υπηρεσίας στο Πολεμικό Ναυτικό μετά την απόφαση του χθεσινοβραδινού ΣΑΓΕ.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ναύαρχος μιλά για τον ξαφνικό αποχωρισμό του από το Πολεμικό Ναυτικό και την αγάπη του για το Πολεμικό Ναυτικό, τα στελέχη του και την πατρίδα.

Η ανάρτηση του Αντιναυάρχου Αλέξανδρου Διακόπουλου, Διοικητή ΣΕΘΑ

 "THE END

Μετά από 39 χρόνια περίπου, πέσαν οι τίτλοι τέλους της σταδιοδρομίας μου στο ΠΝ. Ηταν ένα ταξίδι δύσκολο αλλά και όμορφο-με πολλές φουρτούνες αλλά και υπέροχες μπουνάτσες. Από τα 18 μου χρόνια μέχρι σήμερα, το Πολεμικό Ναυτικό ήταν η ζωή μου και η οικογένειά μου. Ο ξαφνικός αποχωρισμός είναι δύσκολος και σε κάποιο βαθμό οδυνηρός, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα. Κανείς δεν μας υποσχέθηκε ποτέ, πως πάντα θα είναι όλα εύκολα και ευχάριστα...

Σε ότι έκανα, σε όλες μου τις αποφάσεις είχα συνεχώς στο μυαλό μου, το καλό της πατρίδας και του Ναυτικού. Όσο και αν ανέβαινα στην ιεραρχία, ποτέ δεν ξεχνούσα πως ήμουν κάποτε Δόκιμος και κατώτερος Αξιωματικός γι'αυτό και σε κάθε μου διαταγή, έβαζα νοερά τον εαυτό μου στην θέση του υφιστάμενου.

Τελικά μια ζωή προσφοράς στην Πατρίδα είναι μια ζωή περήφανη και πλήρης-και αυτή η αίσθηση περηφάνειας και πληρότητας είναι που με διακατέχει αυτή την στιγμή, ούτε πίκρα, ούτε θυμός, μόνο αγάπη για το ΠΝ και τον κόσμο του!"

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ