Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας - ΦΩΤΟ

29.08.2017 | 17:06
Μονάδες και Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8 Μ/Π ΤΑΞ - VIII MΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ») επισκέφθηκε στις 25 και 26 Αυγούστου ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Κατά την επίσκεψή του ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς μετέβη σε διάφορες Μονάδες καθώς και στα Φυλάκια Λημερίου, Σαγιάδας, Κάτω Αετού, Μολυβδοσκέπαστου και στο προσφάτως ενεργοποιημένο Φυλάκιο Πληκατίου ενώ συναντώντας κατοίκους της περιοχής έγινε αποδέκτης εξαιρετικά ευμενών σχολίων σχετικά με την παρουσία και τη δράση του στρατιωτικού προσωπικού, παράγοντες που συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας του τοπικού πληθυσμού.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης διαπίστωσε "το υψηλό ηθικό και το φιλότιμο του συνόλου του προσωπικού ενώ για άλλη μια φορά επισημάνθηκε ο επαγγελματισμός στην εκτέλεση των καθηκόντων του". Δείτε στιγμιότυπα από τις επισκέψεις του Δκτη 1ης Στρατιάς στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΣ. 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ