Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων σε αγώνα δρόμου στο Λιτόχωρο

26.07.2017 | 13:44
 O Διοικητής της Στρατιωτικής Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης συμμετείχε σε αγώνα  ανώμαλου δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 με υποστήριξη του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου Αθλητισμού (ΑΣΑΕΔ), του Δήμου Δίου Ολύμπου και του συλλόγου Οlympus Marathon, σε συνεργασία με τη Σχολή Ευελπίδων, σύμφωνα με το site της Σχολής.
O Δοιηκητής πρώτος έδωσε το παράδειγμα και συμμετείχε στον αγώνα ανώμαλου  δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου 10χλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Λιτοχώρου (Αφετηρία ήταν το Στρατόπεδο «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» και ο τερματισμός στο Δημαρχείο Λιτοχώρου).

Σημειώνεται ότι η Σχολή Ευελπίδων διοργάνωσε τον αγώνα δρόμου 10 χλμ., με τη συμμετοχή αξιωματικών, Ευελπίδων και σπουδαστών από τις παραγωγικές σχολές (ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ).Συμμετείχαν 800 δρομείς που προέρχονταν εκτός από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματκών (ΣΜΥ).

Ο αγώνας δρόμου είχε αφετηρία τον Καταυλισμό του Πεδίου Ασκήσεων Καναπίτσας και τερματισμό την Πλατεία Λιτοχώρου. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ