Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του ΑEKτζή νέου Α/ΓΕΕΘΑ - ΦΩΤΟ

28.01.2019 | 13:40
 Ο νέο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου είναι γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του, δεν αποτέλεσε λοιπόν έκληξη η παρουσία του προπονητή θρύλου της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ.

Ο πρώην παίκτης, προπονητής και παράγοντας της ΑΕΚ, συνδέεται με φιλία χρόνων με τον νέο αρχηγό, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ένωσης, παρακολουθώντας συχνά παιχνίδια της ομάδας.

Το OnAlert είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες για την άγνωστη ιστορία που συνδέει τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ, καθώς λίγο έλειψε αντι για τα τείχη των “μπλε φτερών” που υψώνει καθημερινά στο Αιγαίο με τα “γεράκια” της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, να…”αναχαίτιζε” τις προσπάθειες για γκόλ των επιθετικών των αντιπάλων ομάδων της ΑΕΚ.Συγκεκριμένα όπως είχαν πει στο OnAelrt οι αφηγητές της συγκεκριμένης ιστορίας, ο ΑΕΚτζής Α/ΓΕΕΘΑ από την Δράμα, εκτός από ένας ικανότατος ιπτάμενος στα μαχητικά αεροσκάφη “πετούσε” με την ίδια επιτυχία, όταν βρισκόταν κάτω και από τα ποδοσφαιρικά γκολπόστ. Αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, και άγνωστο εάν πίστευε ή όχι, στην επιτυχημένη έκβαση αυτής της αποστολής, επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το άλλο μεγάλο όνειρό του: να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ένωσης.Ήταν δε, τέτοια η επιθυμία του, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφάσισε να μιλήσει με μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο. Είχε μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιστορικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας, ζητώντας να δοκιμαστεί από τον “Δικέφαλο”.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης έλεγαν στο OnAlert ότι πέρασε με άριστα από την κρησσάρα του τότε προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης Μιχάλη Δελαβίνια. Όμως παρά το θετικό αποτέλεσμα, η επιτυχία στις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων τον έστειλε στην Πολεμική Αεροπορία, της οποίας μέχρι και χθες ηγείτο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ