Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο "ιδεαλισμός" του Άουσβιτς, ο Ρίχτερ και ο Καμπανέλλης

25.11.2014 | 00:10

Ο καθηγητής Χάϊντς Ρίχτερ μας έγραψε για τον “ιδεαλισμό” των Γερμανών αλεξιπτωτιστών που κατακτούσαν την Κρήτη. Για τον “βρώμικο ανταρτοπόλεμο” των Κρητικών που αντί να υποδεχτούν τους κατακτητές με λουλούδια τους πολέμησαν. Κι επειδή οι θρασύτατοι Κρητικοί πολμούσαν ακόμη και την νύχτα “τι να κάνουν και οι Γερμανοί συμπατριώτες” του έκαιγαν χωριά, σκότωναν αθώους ακόμη και παιδιά.

Ο κάθε κύριος Ρίχτερ καλά θα κάνει να πάψει να επιχειρεί να αλλάξει χρώμα στην ιστορία της χώρας του για την περίοδο του ναζισμού. Μαύρο ήταν το χρώμα ,μαύρο θα μείνει και δεν μπορεί να γίνει ούτε καν γκρίζο!

Ιδεαλιστές οι αλεξιπτωτιστές; Πολλοί απ΄ αυτούς θα κατοικούσαν στην Γερμανία μέσα σ΄ εκείνους τους “κύκλους θανάτου” που ο μεγάλος Ιάκωβος Καμπανέλλης είχε σχεδιάσει για να αποδείξει ότι τουλάχιστον οι μισοί Γερμανοί γνώριζαν πάρα πολύ καλά τι γινόταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με τους φούρνους.

Ας διαβάσει λοιπόν λίγο τι έλεγε ο Καμπανέλλης και ας αφήσει τα μαθήματα περί “ιδεαλιστών αλεξιπτωτιστών”Το έγκλημα της τελικής λύσης που είχε σχεδιάσει και εκτελέσει το ναζιστικό καθεστώς ,ήταν γνωστό στους πάντες σ΄ όλη τη Γερμανία. Και στους πολίτες της που είχαν φέρει στην εξουσία τον Χίτλερ. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης που έζησε ο ίδιος τη θηριωδία των ναζί και των στρατοπέδων εξόντωσης είχε απαντήσει στην ερώτηση αν οι Γερμανοί γνώριζαν:

«Γνώριζαν οι πάντες. Να τι μου είπε ένας γερμανός πολιτικός κρατούμενος, ο Βίλχελμ Γιόχαν Σνάϊντερ, που είχε περάσει τουλάχιστον τρία χρόνια στο στρατόπεδο και που πριν είχε ζήσει τρία χρόνια στην Αθήνα με την ιδιότητα του γενικού αντιπροσώπου μίας γερμανικής βιομηχανίας ηλεκτροεργαλείων:

«Όλοι τα ξέρανε… Ολόκληρη η Γερμανία απ’ άκρου εις άκρον και θα σου το αποδείξω αμέσως… Κοίταξε καλά αυτό το χάρτη της Γερμανίας πριν την πάρει ο διάβολος! Βλέπεις όλους αυτούς τους κύκλους; Έχω μαρκάρει τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως! Ο κάθε κύκλος καλύπτει έκταση ακτίνας πενήντα χιλιομέτρων. Τι αποδεικνύεται; Πως η μισή Γερμανία είναι μέσα στους κύκλους. Άρα, οι μισοί Γερμανοί ξέρανε οπωσδήποτε για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και τα στρατόπεδα εξοντώσεως! Ύστερα απ’ αυτό, αγαπητέ μου, μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ο μισός γερμανικός λαός ήξερε κι ο άλλος μισός δεν είχε ιδέα».
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ