Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΗΝΙΟΧΟΣ σε φωτογραφίες! Έλληνες,Ισραηλινοί και Αμερικανοί σε κοινή άσκηση

30.04.2015 | 21:08

Ολοκληρώθηκε η Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2015», σε συνδυασμό με την άσκηση «Αστραπή» του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν σύνθετες αεροπορικές αποστολές [Επιχειρήσεις Αντεπίθεσης (Counter Air Operations), Αποστολές Επιθετικής Σάρωσης (Fighter Sweep), Επιχειρήσεις Εναντίον Δυνάμεων Επιφάνειας (Anti Surface Force Air Operations), Επιχειρήσεις Υποστήριξης - Αεροπορικής Αναγνώρισης, Επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε Περιβάλλον Μάχης (Combat Search and Rescue), Αποστολές Στρατηγικής Επίθεσης, Άμεση Καταστολή Στόχων (Time Sensitive Targets)], σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, ημέρα και νύκτα.

Στην άσκηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αεροπορικών - ναυτικών δυνάμεων, καθώς και Μονάδων του Στρατού Ξηράς, ενώ για πρώτη φορά έλαβαν μέρος δυνάμεις ξένων χωρών και συγκεκριμένα του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Οι φωτογραφίες είναι από το ΓΕΑ. Θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν πολλές από τους ισραηλινούς που είναι γνωστό ότι δεν συμπαθούν και πολύ τη δημοσιότητα.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ