Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ψινάκης για την συνδρομή της ΜΟΜΚΑ στον Βαρνάβα - ΦΩΤΟ

09.08.2017 | 17:00
Η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών του ΥΠΕΘΑ [ΜΟΜΚΑ] "αυτοψία πραγματοποίησε" στον Δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα σε δρόμο στον Βαρνάβα μετά απο αίτημα του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης γνωστοποίησε την ενέργεια της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΥΠΕΘΑ στο Ιnstagram, και πρόσθεσε ότι χωρίς το ενδιαφέρον των ΕΔ οι κατασκηνώσεις των ΑΜΕΑ στον Μαρθώνα δεν θα λειτουργούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν το έργο βρίσκεται σε φάση διερεύνησης. Αξίζει να σημειωθεί οτι κάθε χρόνο το ΓΕΣ συνδράμει εθελοντικά στις κατασκηνώσεις του δήμου Μαραθώνα. Δείτε τι ακριβώς γράφει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης στο Instagram:

 
 

"Η ημέρα των Στρατηγών" Αυτό που βλέπετε είναι δρόμος; Δεν είναι...αλλά θα γίνει!! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο που με ένα τηλεφώνημα μου την άλλη κιόλας μέρα μου έστειλε τις Στρατηγάρες που βλέπετε για να φτιαχτεί από τη ΜΟΜΑ των Ενόπλων Δυνάμεων ο δρόμος στο Βαρνάβα που είναι απαραίτητος και για να τον περάσεις χρειάζεσαι τρακτέρ. Με τους Ανχη(ΜΧ) Ε.Βαρλάμο,Ταξίαρχο Β.Βλαχούλη,τον Ανχη(ΜΧ) Α.Ψαρρά και τον Ταξίαρχο Σ.Μπούρλο ο οποίος βρέθηκε από σπόντα γιατί ο Αρχηγός του Στρατού Στρατηγός Α.Στεφανής ειχε την καλοσύνη να τον στείλει για έλεγχο των κατασκηνώσεων των ΑΜΕΑ. Παρεμπιπτόντως χωρίς το ενδιαφέρον του Αρχηγού του Στρατού κ Α.Στεφανή που και φέτος μας στήριξε, οι κατασκηνώσεις των ΑΜΕΑ δεν θα λειτουργούσαν με τα λαμόγια που παω και μπλέκω...!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ