Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΡΙΤΣΟΣ έτοιμος να προσφέρει στο Στόλο - Εντάχθηκε στο ΠΝ που δυναμώνει

19.10.2015 | 19:57
Το Πολεμικό Ναυτικό δυναμώνει κι εκσυγχρονίζεται εν μέσω οικονομικής κρίσης και πολλών εμποδίων που θέτουν συμφέροντα ακόμη κι εντός της χώρας. Μετά από τη δρομολόγηση λύσης για τα υποβρύχια 214 τα οποία αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα είναι επιχειρησιακά έτοιμα να προσφέρουν,προχωρά και το θέμα των πυραυλακάτων Super Vita.
Ο ΡΙΤΣΟΣ εντάχθηκε στο ΠΝ .


“Η ολοκλήρωση αυτού του έργου δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, τι μπορούμε να πετύχουμε, όταν εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αφοσίωση.
Δείχνει τις δυνατότητες του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και της ελληνικής παραγωγικής βάσης και ιδιαίτερα της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, την οποία στηρίζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”,επεσήμανε στην ομιλία του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Η Πυραυλάκατος «ΡΙΤΣΟΣ», πήρε το όνομα του ηρωικού Ανθυποπλοιάρχου Νικόλαου Ρίτσου, ο οποίος στις 12 Νοεμβρίου 1912 θυσίασε τη ζωή του στο βωμό της ελευθερίας.Όσο για τις "τρικλοποδιές" που δέχεται η προσπάθεια ενδυνάμωσης του ΠΝ λίαν συντόμως θα υπάρξουν λεπτομέρειες.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ