Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο σωματοφύλακας του Χίτλερ αποκαλύπτει πως τον βρήκε νεκρό - ΦΩΤΟ

21.03.2017 | 17:09
‘’Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και καλό αφεντικό’’ έλεγε μέχρι και την ημέρα που πέθανε ο σωματοφύλακας του Χίτλερ Ρόχους Μις. Ο Ρόχους Μις, ήταν ο τελευταίος αυτόπτης μάρτυρας των τελευταίων στιγμών του ηγέτη των Ναζί. Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που βρήκε νεκρούς τον Χίτλερ και την σύντροφο του Εύα Μπράουν, αφότου αυτοκτόνησαν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο με τα Σοβιετικά στρατεύματα να βρίσκονται μερικά μέτρα μακριά.

Ένα νέο βιβλίο που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Χίτλερ εκδόθηκε στα αγγλικά και περιγράφει ακόμα και τη στιγμή που ο Ρόχους Μις, βγήκε τον Χίτλερ και την Έυα Μπράουν νεκρούς.

Το βιβλίο γράφει με λεπτομέρειες τις εικόνες που περιέγραψε ο Μις σχετικά με το θάνατο του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν.

‘’Πρώτα αντίκρισα την Εύα’’ είπε.
‘’Καθόταν με τα πόδια πεσμένα και το κεφάλι προς τον Χίτλερ’’....
Τα παπούτσια της ήταν κάτω από τον καναπέ… Κοντά στον νεκρό της Χίτλερ. Τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα και το κεφάλι του είχε πέσει ελαφρώς μπροστά..
Ο Μις βρέθηκε στο πλευρό του Χίτλερ όταν τραυματίστηκε στο μέτωπο της Πολωνίας όντας στρατιώτης των Ες-Ες και  πέθανε σε ηλικία 96 ετών, στο Βερολίνο το 2013 μετά από μια σύντομη περιπέτεια υγείας, και μέχρι την τελευταία του μέρα έλεγε ότι ένιωθε περήφανος για την παρουσία του δίπλα στον Χίτλερ τον οποίο αποκαλούσε «αφεντικό».

Παρακάτω οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους ανθρώπους που προκάλεσαν τον πιο καταστροφικό πόλεμο στην ιστορία,σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους ανά την υφήλιο… σε στιγμές ευτυχίας.

Φωτογραφία: O Ρόχους Μις και ο Τζόζεφ Γκράφ σε στιγμές χαλάρωσης ταξιδεύοντας προς το εξοχικό του Χιλτερ. 

Φωτογραφία: O Χίλτερ με τους Στρατηγούς του το 1945 κατά τη διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης στα γερμανικά στρατεύματα

 

Φωτογραφία: O  Ρόχους Μις την ημέρα του γάμου του. Φωτογραφία: Ο
 Χίτλερ Φωτογραφία: H Έυα Μπράουν, σύντροφος του Χιλτερ στο εξοχικό του ΧίλτερΜε πληροφορίες από Thesun.co.uk

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ