Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βενιζέλος βλέπει Ερντογάν

27.11.2014 | 22:17
Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών ο  Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Τουρκία από 29 έως 30 Νοεμβρίου.

Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί στην Άγκυρα, με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, κ. Mevlüt Çavuşoğlu. Επίσης, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, κ. Recep Tayyip Erdoğan.

Την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, ο κ. Βενιζέλος, θα παραστεί στη Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην οποία, ως γνωστόν, θα παρεβρίσκεται και η Αυτού Αγιότητα, ο Πάπας Φραγκίσκος.

Να θυμίσουμε ότι στις 4 και 5 Δεκεμβρίου αναμένεται στην Αθήνα για συνομιλίες ο Τουρκος Πρωθυπουργός κ Α.Νταβούτογλου επικεφαλής ομάδας Υπουργών.

Εξάλλου  ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε σήμερα, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, προς τον οποίον εξέφρασε τις ευχές του ενόψει της μετάβασης του κ. Αναστασιάδη στις Η.Π.Α., όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ