Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βίτσας σε μονάδες της Θεσσαλονίκης

23.12.2015 | 20:11
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σε μονάδες και σχηματισμούς που εδρεύουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επισκέφθηκε , το Γ’ Σώμα Στρατού, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ, NRDC-GR και την έδρα της ΜΕΡΥΠ (Μεραρχία Υποστηρίξεως).

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γ’ Σώμα Στρατού ενημερώθηκε από τον Διοικητή για την αποστολή του σχηματισμού. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στο προσωπικό τόνισε ότι αυτό που απαιτείται στις παρούσες συνθήκες είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας και να μειώσουμε τα λάθη μας. «Αυτό, είπε, προσπαθούμε να κάνουμε και σαν κυβέρνηση και σε αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να σταθούμε σαν πολιτική ηγεσία απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ΑΝΥΕΘΑ στο NRDC-GR ενημερώθηκε για την αποστολή του Στρατηγείου και τόνισε πως η συνεργασία μεταξύ των κρατών της περιοχής είναι βασική προϋπόθεση για να λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε επίσης το υπό κατασκευή συγκρότημα ΣΟΑ (Στρατιωτικές Οικίες Αξιωματικών), στο Στρατόπεδο Νταλίπη, όπου μετά την ολοκλήρωσή του θα στεγαστούν οικογένειες αξιωματικών.  Ο ΑΝΥΕΘΑ ανέφερε ότι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην κάλυψη των αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.   

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ