Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Χαρδούβελης μίλησε για ΣτΕ: "Καλή η Δικαιοσύνη αλλά δημοσιονομική πολιτική ασκεί η κυβέρνηση"

22.07.2014 | 11:36
Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης μίλησε και νομίζουμε ότι “ξεκαθάρισε” τι θα συμβεί με την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και σ΄ ότι αφορά στους στρατιωτικούς:


“Έχει λόγο η Δικαιοσύνη για το τι είναι δίκαιο και τι άδικο ,αλλά δεν μπορεί να κάνει δημοσιονομική πολιτική”.

Αυτά είπε μιλώντας στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ και όποιος δεν καταλαβαίνει νομίζουμε ότι πλέον παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Η απόφαση του ΣτΕ λοιπόν θα “εφαρμοστεί” με τον τρόπο που την “διαβάζει” η κυβέρνηση ανεξάρτητα αν αυτή η “ανάγνωση” δεν έχει καμία σχέση με το σκετπικό της.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει και ο Α/ΓΕΣ στους απόστρατους της ΕΑΑΣ ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την απόφαη του ΣτΕ.

Τι αναμένεται; Το Onalert έχει γράψει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι μερική…αναβάθμιση των μισθών αλλά σε καμία περίπτωση επιστροφή στο καλοκαίρι του 2012 και αναδρομικά σε …βάθος χρόνου.

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣτΕ! Και επισήμως μισθοί Αυγούστου 2012 στους στρατιωτικούς"Τηλεοπτική κόντρα" Τσουκαράκη Ιατρίδη για την "λύση" του ΣτΕ -ΒΙΝΤΕΟΑΝΕΑΕΔ: "Παίζει τις καθυστερήσεις η κυβέρνηση για το ΣτΕ"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ