Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΥΕΘΑ απένειμε στον ΑΚΑΜ της Πρεσβείας των ΗΠΑ "Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής "

29.06.2018 | 20:52
Πρώτη Δημοσίευση: 2018-06-29 17:32:35
Τελευταία Ενημέρωση: 2018-06-29 20:52:35


Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τίμησε τον Ακόλουθο Άμυνας της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Πλοίαρχο Robert Palm, που ολοκλήρωσε την θητεία του στην διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα με ομόφωνη απόφαση του ΣΑΓΕ, κατόπιν εισηγήσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, απονεμήθηκε η Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον Ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα Πλοίαρχο Robert Palm, για τις «όλως εξαιρετικές ενέργειες, δραστηριότητες και πράξεις, που απέβησαν επ’ ωφελεία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, προήγαγαν το επίπεδο συνεργασίας με τις δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και συνετέλεσαν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Πλοίαρχο Robert Palm για την εξαιρετική συνεργασία κατά τη θητεία του στην Πρεσβεία των ΗΠΑ και ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του Πλοίαρχο Timothy Ketter καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στην τελετή απονομής της Διαμνημόνευσης παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ