Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι "αντιμιλιταριστές" του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και η παρέλαση "διαδήλωση" της 25ης Μαρτίου

14.03.2015 | 22:04
Οι “αντιμιλιταριστές” του ΣΥΡΙΖΑ για τους οποίους πολλοί ανησυχούσαν ότι θα “καταργούσαν τον στρατό” μετά από την πολιτική -κυβερνητική σύμπραξη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ετοιμάζονται για την πρώτη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα που θα είναι όχι μόνο θα είναι “πλήρης” σ΄ότι αφορά στη συμμετοχή τμημάτων και οπλικών συστημάτων, αλλά θα έχει και μήνυμα “πατριωτικής διαδήλωσης”!

Σύμφωνα με όσα λέγοναι και γράφονται ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην σύσκεψη που είχε με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου παρουσίασε ένα σχέδιο για την παρέλαση που θα περιλαμβάνει:

•Παρέλαση χωρίς καγκελα.

•Αλλαγή της θέσης της εξέδρας επισήμων ώστε αυτοί να μην έχουν στην πλάτη τους το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

•Η εξέδρα δεν θα είναι υπερυψωμένη.

•Οι Μπαντες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα αποχωρήσουν μετά από την ολοκλήρωση της παρέλασης αλλά θα παραμείνουν στο Σύνταγμα για να παίξουν δημοτικά τραγούδια. Στην Αθήνα έχουν κληθεί σωματεία χορού απ΄ όλη την Ελλάδα για να χορέψουν στο Σύνταγμα και να “παρασύρουν” και τους πολίτες στον χορό.

Ο στόχος είναι η παρέλαση να εξελιχθεί σε μία επίδειξη “πατριωτικής διαδήλωσης” που θα στειλει ένα μήνυμα ενότητας ειδικά στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm είπε ότι “οι Έλληνες θα γιορτάσουν την εθνική τους κυριαρχία της 25η Μαρτίου”.

Δεν είναι η παρέλαση η μόνη ένδειξη ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τις ΕΔ στην προσπάθεια δημιουργίας ενός “πατριωτικού κλίματος” που κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει αυτή τη περίοδο.

Οι ΕΔ έχουν αναλαβει ρόλο πρωταγωνιστικό και στην υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων . Η δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση των γερμανικών αρχείων που επεξεργάζεται το περιεχόμενό τους  είναι  ενδεικτική.

Διαβάστε ακόμη:

Παρέλαση χωρίς κιγκλιδώματα και με τον Στρατό να παρελαύνει και όχι να περιφρουρεί -Δηλώσεις ΚαμμένουΟ Καζάκης "κατακεραυνωνει" -ξανά- τον Α/ΓΕΕΘΑ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ