Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι γυναίκες του ισραηλινού στρατού όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! ΦΩΤΟ

30.05.2014 | 12:50
Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες απο ισραηλινές στρατιωτίνες αυτη ειναι η αλήθεια. Μάλιστα έχουμε δει Ισραηλινές στρατιωτινές σε στιγμές που μόνο η φαντασία μας θα μπορούσε να δημιουργήσει (όπως για παράδειγμα οταν χόρευαν στο… καυτό αυτο βίντεο ΕΔΩ).

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο στρατός του Ισραήλ ειναι απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό ειναι ενα σημαντικό κομμάτι για τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.
Στις παρακάτω φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters θα δείτε τις στρατιωτινές του τάγματος Caracal. Το Caracal ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ενσωμάτωση των γυναικών σε μάχιμες μονάδες. Σήμερα το Caracal αποτελείται απο 70% γυναίκες.

Η κύρια αποστολή του Caracal ειναι οι καθημερίνες περιπολίες ρουτίνας που γίνονται στα σύνορα Ισραήλ - Αιγύπτου κατά του λαθρεμπορίου και των παράνομων μεταναστών απο την έρημο του Σινά.REUTERS/Amir Cohen


REUTERS/Darren Whiteside


REUTERS/Amir Cohen

REUTERS/Darren Whiteside


REUTERS/Amir Cohen


REUTERS/Amir Cohen
Οι Ισραηλινές στρατιωτινές του τάγματος Caracal φέρουν τους συντρόφου τους με φορείο κατά τη διάρκεια της πορείας 20 χιλιομέτρων στην έρημο Νεγκέβ του Ισραήλ.Η στρατιωτίνα του τάγματος Caracal στέκεται δίπλα σε σακίδια μετά την ολοκλήρωση πορείας 20 χιλιομέτρων στην έρημο Νεγκέβ του Ισραήλ.


Ώρα ξεκούρασης.....

Ένας απο τους λίγους άντρες στρατιώτες του τάγματος Caracal κρατάει μια ισραηλινή σημαία μετά την ολοκλήρωση της πορείας 20 χιλιομέτρων στην έρημο Νεγκέβ του Ισραήλ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι γίνεται στους γυναικείους θαλάμους του Ισραηλινού στρατού;Για δείτε στο βίντεο


Αυτό το πλάσμα έκανε στρατό; Σεξοβόμβα από Ισραήλ πάει Χόλιγουντ


ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκες στα όπλα! Δείτε πως γίνεται στο Ισραήλ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ