Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι "Κουρσάροι" των Α-7 πάντα πρώτοι! Τι βραβείο κέρδισαν στην Αγγλία - ΦΩΤΟ

17.07.2014 | 14:01
Οι “Κουρσάροι” της Πολεμικής Αεροπορίας πάντα νικητές.


Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2014», η οποία έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Fairford της Μεγάλης Βρετανίας, με δύο (2) αεροσκάφη A-7E και επτά (7) άτομα προσωπικό (3 Ιπτάμενοι και 4 Τεχνικοί) της 336 Μοίρας.

Τα αεροσκάφη της ΠΑ αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, με αποτέλεσμα την κατάκτηση δύο (2) βραβείων. Συγκεκριμένα, επιτροπή κριτών έδωσε στο επετειακό αεροσκάφος «Όλυμπος» την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Concours d'Elegance» και το βραβείο «Overall Winners», ενώ οι οργανωτές τους απένειμαν το βραβείο «Best Livery».  

Στο διαγωνισμό των πληρωμάτων (Crew Competition), το προσωπικό της 336Μ κατέλαβε την πρώτη θέση στη σκοποβολή επί κινούμενου στόχου και στην κωπηλασία, καθώς και την τρίτη θέση στην επιβίωση.  

Μπράβο!
Διαβάστε ακόμη:

ΒΙΝΤΕΟ:A 7 Corsair. Ο "κουρσάρος των αιθέρων" που αποχαιρετά την ΠΑ!Αποσύρει βομβαρδιστικά και φωτογραφικά αεροσκάφη η Πολεμική Αεροπορία και για λόγους οικονομίας48% κάτω οι αμυντικές δαπάνες από το 2009! Κι έπεται συνέχεια!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ