Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Ερντογάν!

22.07.2014 | 00:13
<,Οικονομικό πραξικόπημα>>      εναντίον των επιχειρήσεων που εναντιώνονται στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ σχεδιάζει η κυβέρνηση Ερντογάν , σύμφωνα με την εφημερίδα Taraf, που παρουσιάζει τα βήματα του σχεδίου.
•  Όπως αναφέρεται, στις 100.000 περίπου εταιρίες που εναντιώνονται στο ΑΚΡ του κ Ερντογάν, πρόκειται να ξεκινήσει ενδελεχής έλεγχος, τα περιουσιακά τους στοιχεία θα παγώσουν, ενώ τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης θα φιλοξενήσουν εκτενή ρεπορτάζ σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες των εν λόγω εταιριών. 
• Ο στόχος είναι να στρέψουν τις εταιρίες προς τη μεριά της κυβέρνησης Ερντογάν ( προφανώς εν όψει και των Προεδρικών εκλογών) ή να εξαναγκάσουν την εξαγορά τους από εταιρίες που πρόσκεινται στην κυβέρνηση. 
• Το παραπάνω σχέδιο 10 σταδίων φέρεται να συζητήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών στην Κων/πολη παρουσία εισαγγελέων, στελεχών του Υπουργείου, αξιωματούχων του Συμβουλίου για την Καταπολέμηση των Οικονομικών Εγκλημάτων (MASAK) της Τουρκίας  και του Συμβουλίων Αγοράς Κεφαλαίου Τουρκίας (SPK).

Διαβάστε ακόμη:


Ο Ερντογάν "κλαίει" για τη Γάζα αλλά δίνει καύσιμα στα ισραηλινά μαχητικά


Η Τουρκία πρότεινε στη Ρωσία διμερείς συναλλαγές με τα εθνικά τους νομίσματα


Η Τουρκία στις τρεις πιο "αντιαμερικανικές" χώρες


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ