Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

40 ώρες σκληρής δοκιμασίας για να μείνει αναμμένη η Φλόγα

03.07.2013 | 08:22
Ο 62χρονος βετεράνος τριαθλητής IRONMAN Τάσος Σταθόπουλος θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα Του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ προς οικονομική της ενίσχυση. 

Παρά την γνωστή (μερική) αναπηρία του σε δεξί χέρι και πόδι Θα καλύψει τις αποστάσεις του Ultraman Triathlon. 

Σήμερα 3 Ιουλίου, 12:00 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει τον αγώνα του κολυμπώντας 10 χιλιόμετρα την απόσταση Ψάθα – τέρμα Αλεποχωρίου Αττικής.
 Στη συνέχεια θα ποδηλατήσει τα 420 χιλιόμετρα από Αλεποχώρι μέχρι τη Βάρδα Νομού Ηλείας και επιστροφή στη Κόρινθο. Από Κόρινθο θα καλύψει τρέχοντας τα 84 χιλιόμετρα για να τερματίσει στον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ στην Αθήνα πρωινές ώρες της Παρασκευής. 

Το όλο εγχείρημα θα διαρκέσει 35-40 ώρες αγωνιστικής δράσης με μικρά διαλύματα . Η ποδηλατική και δρομική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί επί της παλιάς εθνικής οδού. Συμπαραστάτης στην φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Γιώργος Δρίκος ο οποίος στα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης της Δημοτικής αρχής προσφέρει οχήματα για το σέρβις και την ασφάλεια του αθλητή, όπως και τα έξοδα μετακίνησης του ‘’πληρώματος συνοδείας’’ δεδομένου ότι ο Τ. Σταθόπουλος είναι κάτοικος Βιλλίων και αγωνίζεται σαν αθλητής του Δήμου. Συνοδοί στην ατομική του υπέρβαση για κάθε βοήθεια θα είναι οι άξιοι Σπαρταθλητές, Τάκης Σκουλής (Δάσκαλοs των Ελλήνων δρομέων) και Σπύρος Σπυρόπουλος που αναβίωσαν τρέχοντας τον Φειδιππίδιο άθλο Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα 490 χιλ. 

Ο Τάσος Σταθόπουλος ελπίζει στην ευαισθητοποίηση συγγενών, φίλων, συναθλητών, αθλητικών Συλλόγων και τους καλεί στον κοινό ιερό σκοπό με κατάθεση συμβολικού χρηματικού ποσού τουλάχιστον για ένα από τα συνολικά 514 αγωνιστικά χιλιόμετρα που θα διανύσει. 
Oι αριθμοί λογαριασμού της ΦΛΟΓΑΣ για κατάθεση χρημάτων είναι:
ALPHA BANK 112-00-2002-011686 
EUROBANK 00260063460100128261 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΦΛΟΓΑΣ.
Τηλ. Αγωνιστικής επιτροπής 6945536280


ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟΝ ΣΑΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ!!! 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ