Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οργή Γιλντιρίμ για τους 8: «Οι εχθροί μας βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές καταφύγιο»

20.04.2018 | 14:51
Οι εχθροί της Τουρκίας βλέπουν την Ελλάδα ως «ασφαλές καταφύγιο» και η ελληνική στάση αναφορικά με πρόσωπα, τα οποία η Άγκυρα θεωρεί υποστηρικτές της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος του 2016, βλάπτει τις σχέσεις, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τις προσευχές της Παρασκευής, ο Γιλντιρίμ δήλωσε πως είναι απαράδεκτο άνθρωποι που πήραν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος να προστατεύονται από την Ελλάδα.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, τόνισε ότι η «Ελλάδα είναι ο γείτονάς μας και ο εχθρός μας πρέπει να είναι και εχθρός της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα, η προστασία των πραξικοπηματιών είναι απαράδεκτη. Τον τελευταίο καιρό Γκιουλενιστές – όσοι συμμετέχουν στην τρομοκρατική οργάνωση FETO – αρχίζουν και βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές καταφύγιο. Αυτό είναι επιβλαβές για τις σχέσεις μας, επαναλαμβάνουμε ότι θέλουμε την έκδοση των πραξικοπηματιών στην Τουρκία και δεν θέλουμε οι εγκληματίες να επηρεάσουν δυσμενώς τη σχέση μας με την Ελλάδα».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ