Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ουκρανία: Μπαλαρίνες "έπνιξαν" τον Πούτιν στην... Λίμνη των Κύκνων! - ΒΙΝΤΕΟ

01.05.2014 | 12:55
Μπαλαρίνες στην ουκρανική πόλη της Οδησσού έδωσαν χθες παράσταση ειδικά για τον  Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν. Οι μπαλαρίνες χόρεψαν το γνωστό μπαλέτο του Πιότρ Τσαϊκόφσκι "Η Λίμνη των Κύκνων" αλλά η συγκεριμένη χειρονομία δεν ειχε ακριβώς το νόημα που εσείς μπορεί να φαντάζεστε.

Ο "Χορός των Κύκνων" έγινε έξω από το Πολεμικό Μουσείο της Οδησσού, και ήταν η αναβίωση μιας παράδοσης απο την Σοβιετική εποχή. Σύμφωνα με τον διοργανωτή της παράστασης η κρατική τηλεόραση παραδοσιακά μετέδιδε κλασική μουσική σε περιόδους μεγάλων αλλαγών στη Σοβιετική Ένωση.

"Για εκατομμύρια ανθρώπους της Σοβιετικής Ένωσης η τηλεοπτική μετάδοση του παγκοσμίου φήμης μπαλέτου "Η Λίμνη των Κύκνων" σηματοδότούσε πάντα μια αλλαγή στην ηγεσία της χώρας - είτε το θάνατο του Γενικού Γραμματέα, ή την αποπομπή του ως αποτέλεσμα κάποιου πραξικοπήματος, δήλωσε ο Αλέξη Χοντσαρένκο στην εισαγωγή του, λίγο πρίν την παράσταση μπροστά απο τα Ουκρανικά ΜΜΕ.

"Επειδή Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε ένα μοιραίο λάθος με την επίθεση του εναντίον της Ουκρανίας, σήμερα η Οδησσός, ως πολιτιστική πρωτεύουσα, εκτελεί ειδικά για αυτόν αυτή τη "δυσοίωνη" σύνθεση" δηλώνει ο Χοτσαρένκο στο βίντεο που προβλήθηκε στην ουκρανική τηλεόραση και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο χθές, Τετάρτη, και που ήδη εχει πάνω απο 40,000 κλίκς.

Δείτε τις 4 μπαλαρίνες να χορέυουν τον "Χορό των μικρών Κύκνων". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ