Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

P-3 Orion: Οι εξοπλισμοί είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε σε πολιτικούς

06.04.2015 | 00:42
Τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις για την υπόθεση των αεροσκαφών P - 3 Orion.

Η ΝΔ ασκεί κριτική για το πρόγραμμα το οποίο εκείνη ξεκίνησε και επί της ουσίας το έφθασε στο “παρά ένα”! Για να μην νομίζουν ότι πάσχουμε από αμνησία , η τελική υπογραφή που μπήκε τώρα ήταν οι εκλογές που προκηρύχθηκαν. Συνεπώς εύλογο το ερώτημα πως βγάζει επικριτική ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ που επίσης επικρίνει τώρα την απόφαση , αν θυμόμαστε καλά συγκυβερνούσε με τον κ.Σαμαρά. Είχε εκφράσει διαφωνίες για το πρόγραμμα P - 3; Καμία απολύτως απ΄ όσο γνωρίζουμε.

Τώρα θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την υπογραφή που δεν έβαλαν γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η καταληκτική ημερομηνία της συμφωνίας ήταν η 15η Μαρτίου; Αν αποφασίζαμε ότι θέλαμε τα P 3 Orion. Κι απ΄ όσο έδειξαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν κυβέρνηση τα ήθελαν. Διαφορετικά δεν θα είχε περάσει το θέμα από ΚΥΣΕΑ!

Το Ποτάμι
με την ανακοίνωσή του δείχνει ότι μάλλο δεν παρακολουθεί την επικαιρότητα. Γιατί ο Καμμένος έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση του προγράμματος P-3 Orion τουλάχιστον από πέντε διαφορετικά τηλεοπτικά παράθυρα!

Τα λέμε όλα αυτά γιατί αποδεικνύουν ακόμη μια φορά τα κόμματά μας πόσο επιδερμικά και επιπόλαια αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί μας το σοβαρό θέμα των εξοπλισμών.

Αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση για τα P-3 Orion το έχουν κρίνει δύο πρωθυπουργοί ,τρεις ΥΕΘΑ και δύο Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων. Αν έχουν κάνει λάθος βεβαίως και θα έχουν ευθύνη.

Όμως το θέμα είναι ότι όλα αυτά ήταν πασίγνωστα και φαντάζουν κάπως υποκριτικές όλες αυτές οι αντιδράσεις που είδαμε στις ανακοινώσεις των κομμάτων. Στις οποίες δεν αναφέρουν λέξη για την ΕΑΒ θα επισημάνουμε.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι εξοπλισμοί είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευόμαστε στους πολιτικούς. Το ΄χει δείξει και η πρόσφατη πολιτική μας ιστορία άλλωστε.


Διαβάστε ακόμη:


Τι απαντά το ΥΠΕΘΑ για τα P 3 Orion και τι έγραψε ο Καμμένος στο twitter
P-3 Orion: Αεροσκάφη ναυτικής και "διακομματικής" συνεργασίας 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ