Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικός απειλούσε βουλευτή...για τις περικοπές!

14.12.2012 | 17:29
«Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα» έλεγε μεταξύ άλλων το απειλητικό e-mail που έλαβε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη. Αποστολέας 34χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στον Αυλώνα.

Πριν από 10 μέρες, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δέχτηκε απειλητικό e-mail, με απειλητικό περιεχόμενο για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα. 

«Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα» και «θα σε βρουν νεκρή στο Φαληράκι» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στη βουλευτή Δωδεκανήσων ο 34χρονος στρατιωτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος, οργισμένος από τις περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών βρήκε στο πρόσωπο της κας Ιατρίδη τον φταίχτη. Και αποφάσισε να της στείλει απειλητικό μήνυμα.Μετά την καταγγελία της κας Ιατρίδη, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και αποδείχθηκε πως το μήνυμα είχε σταλεί από ξενοδοχείο σε προάστιο της Αθήνας.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα, αποδείχθηκε ότι ο 34χρονος, που διέμενε στο ξενοδοχείο, είναι ο διαχειριστής του e-mail από το οποίο εστάλη το επίμαχο μήνυμα. 

Κατασχέθηκε το λάπτοπ του, που στάλθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ εις βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ