Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟ: Ένα Spitfire απο κουτιά αυγών!

05.03.2013 | 00:27
Οι Βρετανοί ειναι γνωστοί για την εκκεντρικότητα τους… οι συγκεκριμενοι δυο πάντρεψαν τον εκκεντρισμο και την δημιουργικότητα για να δημιουργήσουν ενα μοναδικό αεροσκάφος για φιλανθρωπικούς σκοπους.

Ενα Spitfire κατασκευασμένο μονο απο κουτιά αυγών και για να ειμαστε πιο συγκεκριμένοι 6, 500 κουτιά αυγών!!Για να κατασκευασουν το αεροσκάφος - που ειναι αντιγραφο αληθινού Spitfire που ελαβε μέρος στην Μάχη της Βρετανίας - χρειάστηκαν 5 λίτρα κόλλας, δέκα λίτρα μπογιάς και 10, 000 συνδετήρες!

Το καταπληκτικό αεροσκαφος θα φιλοξενηθεί στο Imperial War Museum του Duxford στην περιοχή του Cambridgeshire.Οι κατασκευαστές Σαρλοτ Οστεν και Τζάκ Μονρόε δήλωσαν οτι η κατασκευή του αεροσκάφους ηταν μια φανταστική εμπειρία οχι μόνο για την μοναδικότητα του αλλα κυρίως επειδή ειναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα κουτια των αυγων ειναι της φιλανθρωπικής οργάνωσης Eggs For Soldiers (Αυγα για Στρατιώτες). Η συγκεκριμένη οργάνωση δημιουργήθηκε το 2011 για να παρέχει βοήθεια στους στρατιώτες που εχουν επιστρεψει απο τον πολέμο και ειναι τραυματιες - είτε σωματικά ειτε ψυχολογικά. Μεχρι στιγμης η φιλανθρωπική οργάνωση εχει μαζέψει περιπου 700,000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιλότος Spitfire στα 91!ΦΩΤΟ

Οι γυναίκες που πέταγαν Spitfire!Κινηματογραφικό υλικό από το Β ΠΠ


Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή ενός Spitfire!


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ