Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη και γιατί

15.02.2015 | 22:00
Μπορεί και επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να δούμε στρατιωτικούς να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη. Πρόκειται για τους καταταγέντες την περίοδο 1990-95,οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν ακούσει κάτι συγκεκριμένο για το θέμα τους κι έτσι ετοιμάζονται για προσφυγή στα δικαστήρια.

Το παράδοξο του πράγματος είναι ότι η ρύθμιση του θέματος τους με το ασφαλιστικό δεν έχει ούτε ένα ευρώ κόστος.Η προηγούμενη κυβέρνηση όμως τηρώντας κατά γράμμα τις εντολές της τρόϊκας δεν είχε τολμήσει να φέρει την σχετική τροπολογία στην Βουλή, όπως είχε ανακοινώσει μέσω Onalert η τότε ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά. Έτσι η τροπολογία έμεινε στο συρτάρι του Χρήστου Σταϊκούρα.

Η νέα κυβέρνηση όμως εξήγγειλε την υλοποίηση μιας σειράς μέτρων τα οποία έχουν οικονομικό κόστος για το οποίο λένε ότι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Λογικά λοιπόν οι στρατιωτικοί της “ομάδας 90-95” αναρωτιόνται γιατί δεν ανακοινώνουν τίποτα και για την δική τους υπόθεση που είναι …τσάμπα.

Διαβάστε ακόμη:


Ποιο ασφαλιστικό θέμα των στρατιωτικών λύθηκε - Τι είπε η Γεννηματά στο Onalert.gr"Μπλόκο" τρόϊκας στο ασφαλιστικό στρατιωτικών - Αναβολή στην ρύθμιση που είχε ανακοινώσει η Γεννηματά
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ