Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος καλεί το Βενιζέλο να πει ναι στην εξεταστική για τα υποβρύχια για να "διευκολύνει" τους βουλευτές!

04.12.2013 | 00:01

Να προκαλέσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, βουλευτής της ΝΔ,”για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι βουλευτές”.

Ο Ανδρέας Λυκουρέτζος απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια,είπε πως σε ό,τι αφορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είναι προσωπική του υπόθεση, «πρέπει ο ίδιος να πάρει την απόφαση και να πει ότι εγώ δεν έχω ζήτημα και να τεθεί στη διάθεση των βουλευτών και σημείωσε: «Προσωπικά εγώ θα το έκανα, όσο κι αν απέναντί μου είχα έναν μηχανισμό παραγωγής λάσπης. Θα την αντιμετώπιζα με τόλμη με θάρρος και με ευθύτητα και δεν θα έφερνα και τους βουλευτές σε δύσκολη θέση, για το τι θα ψηφίσουν στο Κοινοβούλιο».

Εκτίμησε δε ότι -με μια πρώτη ανάγνωση- δεν υπάρχουν ευθύνες στα πρόσωπα που αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να υποκαταστήσω την εξεταστική επιτροπή στο έργο της, το οποίο πρέπει -αν συγκροτηθεί- να το εκπληρώσει σε όλη του την έκταση». Ανέφερε δε, ότι οι εξεταστικές επιτροπές στη χώρα εκφυλίζονται, γιατί λειτουργούν με όρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς, ενώ ο ρόλος τους είναι προανακριτικός.

Διαβάστε ακόμη:

Ναυπηγεία - Υποβρύχια: Ποιοι πλήρωσαν πόσα για τα υποβρύχια που ακόμη περιμένουμε


Κατασχέσεις στον Σκαραμαγκά με την κυβέρνηση να τρέχει πίσω από γεγονότα - Ποιες είναι οι λύσειςΤι δεν λένε Βενιζέλος - Τσίπρας για τα Ναυπηγεία και τα υποβρύχια που "σαπίζουν" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ