Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος υποστηρίζει οτι παλαιότερα "η διείσδυση των κομμάτων στις ΕΔ ήταν αδύνατη"!!!

19.11.2014 | 21:46
"Με τις Ενώσεις Στρατιωτικών “η διείσδυση των κομμάτων” στο στράτευμα είναι ευκολότερη". Η άποψη αυτή εκφράζεται σε άρθρο του γενικού γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Καμπουρίδη.

Γράφει σε άρθρο του με τίτλο “Δεν θα αφήσουμε κανέναν, να καπηλευτεί την ψήφο των στρατιωτικών”:

Παλαιότερα η διείσδυση των κομμάτων στις τάξεις των Στρατιωτικών ήταν σχεδόν αδύνατη. Αυτό φαίνεται πως τώρα με τις Ενώσεις έγινε κάπως πιο εύκολο. Οι Στρατιωτικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα συλλογικής έκφρασης αλλά κυρίως διαθέτουν πρόσωπα ανάμεσα τους με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, με σημαντική δημοφιλία και ιδιαίτερη προβολή από τα Μ.Μ.Ε. Αυτά ακριβώς τα πρόσωπα είναι τα καταλληλότερα για να βάλουν τον κομματισμό στις τάξεις των Στρατιωτικών. Βέβαια, παράλληλα θέλουν να εκμεταλλευτούν και να πετύχουν την προσωπική, πολιτική τους ανάδειξη, αλλά και να εξαργυρώσουν με αυτό τον τρόπο, τον έως τώρα πετυχημένο συνδικαλιστικό τους αγώνα”.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια ακριβώς εποχή πάει το “παλαιότερα” ,αλλά αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν για να βρούμε εποχή που δεν υπήρχε κομματισμός στις ΕΔ θα φθάσουμε στην εποχή που είχαμε…τόξα!

Να μην αφήσουμε κανέναν να καπηλευτεί την ψήφο των στρατιωτικών κανείς δεν διαφωνεί αλλά να μην λέμε κι ότι θέλουμε! Κομματισμός άθλιος και χυδαίος κυριαρχεί στις ΕΔ σ΄ όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης. Όποιος δεν το ΄χει καταλάβει προφανώς ζει σ΄ άλλη χώρα.

Μέχρι στιγμής κομματισμός και Ενώσεις Στρατιωτικών δεν έχουν συναντηθεί. Τουλάχιστον δημόσια και επίσημα.

Υπογείως όμως φοβόμαστε ότι έχει αρχίσει την “εισβολή” του με στόχο την αποδόμηση των Ενώσεων.

Κι αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ