Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως αιτιολογεί τις μετακινήσεις αξιωματικών λόγω ΧΑ η ΕΛΑΣ

24.09.2013 | 00:13
Δεν οφείλονται σε επίμεμπτες συμπεριφορές οι εσωτερικές μετακινήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, που έγιναν σήμερα το πρωί, τονίζεται από το Αρχηγείο του Σώματος, από το οποίο ανακοινώθηκαν πριν από λίγο πως καλύπτονται οι θέσεις των δύο παραιτηθέντων στρατηγών.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν έγιναν μίνι κρίσεις, αλλά οι θέσεις καλύφθηκαν με εσωτερικές μετακινήσεις, χωρίς προαγωγές, μέχρι τις κανονικές κρίσεις που θα γίνουν το Μάρτιο.

Στην θέση του τέως Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγου Γιάννη Δικόπουλου τοποθετήθηκε ο μέχρι χθες επιτελάρχης αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρου, ενώ στην θέση του Γενικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη μετακινήθηκε από τα Τρίκαλα ο ταξίαρχος Γεώργιος Σουγλιέρης.

Στην θέση του επιτελάρχη τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Ο υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, που μετακινήθηκε το μεσημέρι από τον Κλάδο Ασφάλειας, τοποθετήθηκε στην Διεύθυνση Προσωπικού, επίσης στο Αρχηγείο.

Οι υπόλοιπες αναγκαστικές μετακινήσεις για την κάλυψη των θέσεων στην κορυφή της ιεραρχίας, είναι οι εξής:
- Ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ο Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ως Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας.
- Ο Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου, σχετικά και με τις άλλες μετακινήσεις στα χαμηλότερα κλιμάκια, αναφέρεται:
«Διευκρινίζεται, προς άρση κάθε παρερμηνείας, ότι οι εσωτερικές μετακινήσεις των αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, δεν απορρέουν από στοιχεία ή ενδείξεις για επίμεμπτες συμπεριφορές ή διασυνδέσεις και συνεπώς, σε καμία περίπτωση, δεν προσφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων, παραφιλολογίας και αυθαίρετων συμπερασμάτων».

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ