Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Που τα "χάλασαν" Βύρων Πολύδωρας και Φράγκος και ποιες οι προοπτικές του πρώην Α/ΓΕΣ

19.01.2014 | 00:01
“Ναυάγιο” όπως είχαμε προβλέψει προέκυψε από την συνάντηση Βύρωνα Πολύδωρα - Φραγκούλη Φράγκου. Τον έναν από τους δύο να ξέρεις καταλαβαίνεις ότι δυο τόσο “εκρηκτικές” προσωπικότητες δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο “πακέτο”. Γι΄ αυτό και η πρόβλεψή μας γινόταν εκ του ασφαλούς.

Από άνθρωπο ο οποίος γνώριζε πολλά για το ραντεβού των δύο μάθαμε ότι ο πρώην Α/ΓΕΣ με τις απόψεις που έχει “είναι λίγο δύσκολο να βρει ρόλο στην πολιτική σκηνή αυτή τη στιγμή”. Τι εννοούσε; Ότι ο στρατηγός δεν πρόκειται να δεχτεί ρόλο “κομπάρσου” και θέλει το όνομά του ψηλά στην “μαρκίζα”, για να μην πούμε μόνο στη κορυφή .

Συνεπώς με τον Βύρωνα δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας.

Τι γίνεται με την ΝΔ; Όσοι γνωρίζουν καλά τα του κόμματος της Συγγρού ξέρουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα απόστρατων που έχει πρόσβαση στον Σαμαρά η οποία τα ΄φερε έτσι η ζωή και είναι εξ ολοκλήρου αντίθετη με την περίπτωση Φράγκου. Παλιές αντιδικίες,διαφωνίες και συμπεριφορές παίζουν το ρόλο τους γι΄ αυτή την αρνητική στάση.

Συνεπώς επόμενο επεισόδιο; Η κίνηση Μαρκεζίνη. Αν δεν γίνει κι εκεί κάτι Φράγκο προς το παρόν στην ενεργό πολιτική δράση μην αναμένεται…

Διαβάστε ακόμη:

Ο Φράγκος στην Ευρωβουλή ...μέσω Onalert

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ