Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβατά: Φθορές στα έργα για το στρατόπεδο Σίνδου - Σταμάτησαν οι εργασίες

10.02.2016 | 21:02
 Καταστροφή των εργασιών που είχαν γίνει στο υπό κατασκευή κέντρο μετεγκατάστασης Διαβατών, σημειώθηκε από κατοίκους της περιοχής. Την φθορά παραδέχεται και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο στην ενημέρωση που παρέχει στους δημοσιογράφους για την πρόοδο των εργασιώνν αναφέρει ότι οι εργασίες έχουν διακοπεί και υπήρξαν φθορές στα ήδη ολοκληρωμένα έργα.

Οι εργασίες στις υποδομές που την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ήταν 20%, κατέβηκαν στο 5%.

Διαβάστε τις εξελίξεις για όλα τα hotposts:  
Το ημερολόγιο εργασιών του ΥΠΕΘΑ στα hotspots - INFOGRAPHIC

Οι δήμαρχοι της περιοχής αναζητούν χώρο πιο κατάλληλο για να στεγάσει το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων. Στις 9 απόψε συνεδριάζει στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας η εκτελεστική της επιτροπής με σκοπό να καταλήξει σε συγκεκριμένη πρόταση προς τα αρμόδια υπουργεία.

Σημειώνεται, ότι μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου εξακολουθούν να βρίσκονται κάτοικοι των Διαβατών. Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής -που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι- Δημήτρη Σκουλαριώτη, μέχρι στιγμής, η επιτροπή κατάφερε να αναδείξει την ακαταλληλότητα του χώρου, λόγω της ανθρωπογεωγραφίας και της γεωγραφίας του. «Θα είμαστε εδώ, μέχρι να αποφασιστεί κάποιο άλλο σημείο που θα είναι καταλληλότερο. Δεν έχουμε πρόβλημα να είναι στα όρια του δήμου», είπε ο Δημήτρης Σκουλαριώτης.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ