Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Προστατέψτε το κύρος της ΕΥΠ" ζητούν οι εργαζόμενοι από Σαμαρά - Βενιζέλο

03.11.2013 | 00:19
Να προστατέψουν το κύρος της ΕΥΠ καλούν Σαμαρά και Βενιζέλο οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία. Αφορμή η υπόθεση που προέκυψε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην ΕΥΠ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καταγγέλλει τη σκευωρία που στήθηκε από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους εις βάρος συναδέλφων μας και του πρώην υπουργού και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκη Μιχάλη.
Είναι γνωστό ότι η δράση ορισμένων Υπηρεσιακών παραγόντων άλωσε την Υπηρεσία μας δημιουργώντας μια σειρά από παθογένειες και πληγές στον κορμό της Ε.Υ.Π., πλήττοντας την αξιοπιστία και θίγοντας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, οι οποίοι παρ΄ όλες τις συκοφαντίες, τις απειλές και τους εκφοβισμούς ανέδειξαν το πρόβλημα και διατράνωσαν την βούληση τους για κάθαρση και δικαιοσύνη.
Καλούμε:

Τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το σύνολο του πολιτικού κόσμου να περιφρουρήσουν το κύρος της Ε.Υ.Π.

Την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΥΠ να συμβάλλουν με τις ενέργειές τους προκειμένου να θωρακιστεί η Υπηρεσία από όλα αυτά τα φαινόμενα που την ταλάνισαν στο πρόσφατο παρελθόν και να μπει τέλος στην εγκληματική δράση αυτών που ακόμα και σήμερα υπονομεύουν το έργο της και συκοφαντούν συναδέλφους μας.
 
Διαβάστε ακόμη:

Για σκευωρία μιλά ο Καρχιμάκης


Μετά τη Χρυσή Αυγή η ώρα του "συνταγματάρχη Βαρτάνη" - Νέο σήριαλ με Καρχιμάκη

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ