Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πούτιν παίρνει διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου

06.06.2013 | 23:19
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λιουντμίλα ανακοίνωσαν απόψε, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στη ρωσική τηλεόραση, ότι χωρίζουν αφού "ο γάμος τους έχει τελειώσει".
"Ήταν μια κοινή απόφαση, ο γάμος μας τελείωσε", είπε η Λιουντμίλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, στη συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossia-24.
Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό ότι δεν ζουν πια μαζί, ο 60χρονος πρόεδρος απάντησε απλά: "Αυτό είναι αλήθεια".
Η 55χρονη Λιουντμίλα είπε ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση. "Ο γάμος μας τελείωσε επειδή σπανίως βλέπαμε ο ένας τον άλλον", πρόσθεσε. Στην ερώτηση αν έχουν πάρει διαζύγιο, απάντησε ότι ήταν ένας "πολιτισμένος χωρισμός". Κανείς από τους δύο όμως δεν διευκρίνισε εάν βρίσκονται απλώς σε διάσταση ή αν έχει ήδη βγει το διαζύγιό τους. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι δεν γνωρίζει.
Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζεύγους ήταν στην ορκωμοσία του Πούτιν για την τρίτη προεδρική θητεία του, στις 7 Μαΐου 2012. Είχαν παντρευτεί το 1983 και έχουν δύο ενήλικες κόρες.  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ