Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Πυραυλικό σύστημα σε κοντέϊνερ,έφτιαξαν οι Ρώσοι!

29.03.2014 | 00:20
Κινητό αρθρωτό πυραυλικό σύστημα μέσα σε κοντέινερ δημιούργησε η  Ρωσία.  Πρόκειται για το Club-Κ, ανάλογο του οποίου δεν υπάρχει στον κόσμο και οι ειδικοί λένε ότι η κατασκευή του ανοίγει νέα σελίδα στη δημιουργία νέας γενιάς αμυντικών όπλων.

Το πυραυλικό σύστημα Club αποτελεί εξαγωγική εκδοχή του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Calibre που  είναι γνωστό στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια'. Μ΄αυτούς τους πυραύλους είναι εφοδιασμένα πολλά πλοία και υποβρύχια ρωσικής κατασκευής, τα οποία είχαν εξαχθεί την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα και, εκτός αυτού, πολλοί παραγγελιοδότες τους εγκαθιστούν στα πλοία και τα υποβρύχιά τους κατά τον εκσυγχρονισμό.

Το Club-Κ, ή Club-C, είναι τροποποίηση αυτού του όπλου με τη μορφή κοντέινερ και αποτελεί εντελώς νέα φάση της εξέλιξης του συστήματος. Ο εκτοξευτής, οι συσκευές επικοινωνίας και πλοήγησης, το σύστημα διεύθυνσης είναι εγκατεστημένα στην καθολική μονάδα με τη μορφή ενός συνήθους θαλάσσιου κοντέινερ των 40 ποδιών (για πυραύλους 3M-54 και 3Μ-14 του συστήματος Calibre) ή 20 ποδιών (για πυραύλους 3M-24 του συστήματος Uran).

Αυτή η διάταξη των πυραύλων καθιστά το σύστημα αόρατο σε υψηλό βαθμό και εξασφαλίζει τη δυνατότητα εγκατάστασής του σε οποιαδήποτε κατάλληλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των φορτοεκφορτωτικών τερματικών και των καταστρωμάτων των πλοίων μεταφοράς κοντέινερ.Τέτοιου είδους «εκπλήξεις» μπορεί να αποδειχτούν αρκετά δυσάρεστες ακόμα και για τις μεγάλες στρατιωτικές ναυτικές δυνάμεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Δοκιμάστηκε με επιτυχία ο τουρκικός αντιαρματικός πύραυλος

Ρωσία: Αναπτύσσει νέο στρατηγικό πύραυλο "παγκόσμιου βεληνεκούς"

Τρίτη αποτυχημένη δοκιμή για τον "σούπερ-πύραυλο" των ΗΠΑ.ΒΙΝΤΕΟ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ