Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυροδότηση των S 300! Πότε σχεδιάζεται να πατήσουμε το "κόκκινο κουμπί" για την πρώτη βολή

30.04.2013 | 00:01
Η επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του Ηρακλείου Κρήτης του νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση στην 126η Σμηναρχία Μάχης η οποία έχει στην ευθύνης της τους S 300, αναζωπύρωσε τα σενάρια για βολή του “σούπερ” αντιαεροπορικού-αντιπυραυλικού συστήματος. Μια βολή που πολλές φορές έχει προγραμματιστεί,αλλά ποτέ δεν έχει γίνει. Τα προβλήματα ή οι δικαιολογίες όπως υποστηρίζουν πολλοί ποτέ δεν έλειψαν και πάντα ανέβαλαν την πυροδότηση των S 300.


Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει μία σοβαρή κινητικότητα. Μέσα στον Μάϊο, έρχεται κλιμάκιο των Ρώσων για να κάνει μια επιθεώρηση των συστημάτων και να προτείνει λύσεις για κάποια τεχνικής φύσεως προβλήματα, τα οποία όμως δεν θεωρούνται πλέον τόσο σοβαρά. Όπως είπε στο Onalert, πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας “είμαστε σε πολύ καλό σημείο,αφού τους τελευταίους 12 μήνες ,έχουν επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων”.

Πότε μπορεί να γίνει η βολή;

Ο σχεδιασμός της προβλέπει ότι θα γίνει το φθινόπωρο, ίσως και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά το κουμπί πυροδότησης θα πατηθεί και δεν θα δοθεί πάλι “άκυρο” από την Αθήνα. Γιατί κακά τα ψέμματα , η απόφαση πυροδότησης των S 300 είναι και πολιτική απόφαση. Για να μην πούμε ότι είναι κυρίως πολιτική.

Η φωτογραφία από την επίσκεψη του Αρχηγού ΑΤΑ στην Κρήτη.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία φτιάχνει "αντιπυραυλική ασπίδα", η Ελλάδα τι κάνει με τους S 300
 
S300 και κυπριακή κρίση: Ποια η σχέση τους

Ο S-300...τρελάθηκε!Αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου.Δείτε το βίντεο


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ