Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φήμες για ραντεβού Αβραμόπουλου - Καρατζαφέρη προκαλούν νέο κύκλο σεναρίων

15.08.2014 | 00:01
Οι φήμες για τον διάδοχο του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη θέση του ΥΕΘΑ δίνουν και παίρνουν . Ονόματα ακούγονται πολλά και ανάμεσα σ΄ αυτά κυριαρχεί το όνομα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Καρατζαφέρη σχεδόν σίγουρο και μια πληροφορία που κυκλοφόρησε από χθες έχει προκαλέσει νέο κύκλο σεναρίων.

Σύμφωνα μ΄ αυτή ο Αβραμόπουλος μετά από την Πάρο όπου βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο, θα επισκεφθεί το χωριό του ,το Ελληνικό Αρκαδίας, για λίγα 24ωρα παραμονής στο σπίτι του. Εκεί λένε θα βρεθεί και ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Κι επειδή το χωριό δεν είναι δα και τόσο μεγάλο ,δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για την συνάντηση των δύο. Τέτοιο ραντεβού δεν θα γίνει υποστηρίζουμε εμείς. Τουλάχιστον το επόμενο δεκαήμερο αποκλείεται. Συνεπώς αν γίνει θα γίνει στην Αθήνα.

Είναι ο Καρατζαφέρης το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Αβραμόπουλος για να προτείνει στον Σαμαρά ως διάδοχό του. Μάλλον όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αντιρρήσεις. Αντιθέτως.Μάλλον το Μέγαρο Μαξίμου είναι αρνητικό.Διαβάστε ακόμη:

Η "ξενιτειά" Αβραμόπουλου - Κωσταράκου και τα σενάρια για νέο ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑΤι δηλώνουν Αβραμόπουλος - Βαρβιτσιώτης για το εφάπαξΣυνάντηση Αβραμόπουλου - Σαμαρά και για τον "διάδοχο" στο ΥΠΕΘΑ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ