Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΡΩΣΙΑ: "Ερντογάν συνεχίζεις το λαθρεμπόριο πετρελαίου με το ISIS! Ιδού οι αποδείξεις"!

25.12.2015 | 12:24
Ανήμερα Χριστουγέννων οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες μπήκαν στον... πόλεμο Ρωσίας – Τουρκίας με μια σειρά αεροφωτογραφιών και άλλων ντοκουμέντων που αποδεικνύουν σύμφωνα με τη Μόσχα ότι η Τουρκία συνεχίζει το λαθρεμπόριο πετρελαίου, έχοντας μάλιστα αλλάξει διαδρομή στα βυτία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Russia Today οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει σχεδόν 12.000 φορτηγά βυτία στα τουρκο- ιρακινά σύνορα.
Τα στοιχεία έρχονται από το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας με αεροφωτογραφίες από την περιοχή του Zakho (μια πόλη στο ιρακινό Κουρδιστάν), όπου εντοπίστηκαν 11,775 βυτία και στις δυο πλευρές των συνόρων.
Όπως είπε μάλιστα ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι την ίδια στιγμή , ο αριθμός των βυτίων στις βόρειες και δυτικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Συρία μειώνεται.
Προφανώς μετά τον εντοπισμό του λαθραίου πετρελαίου των Τζιχαντιστών και τους βομβαρδισμούς από τα ρωσικά αεροπλάνα η διαδρομή, τα βυτία κατευθύνονται προς Τουρκία μέσω Ιράκ, προφανώς καθώς στην περιοχή αυτή δεν δρα η ρωσική πολεμική αεροπορία. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ