Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρωσία θα απαντήσει με σθένος στις νέες αμερικανικές κυρώσεις

07.04.2018 | 00:16
 Η Μόσχα διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα απαντήσει με αποφασιστικότητα στις νέες κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον σε βάρος Ρώσων επιχειρηματιών, εταιρειών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επισήμανε ότι κανενός είδους πίεση δεν μπορεί να υποχρεώσει τη Ρωσία να αλλάξει την πορεία της και ότι οι κυρώσεις το μόνο που θα κάνουν είναι να ενώσουν τη ρωσική κοινωνία.

Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις "στρέφονται κατά του ρωσικού λαού"

Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων επιχειρηματιών, εταιρειών και κυβερνητικών αξιωματούχων "στρέφονται κατά του ρωσικού λαού", απάντησε σήμερα η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ.

"Μας λένε ότι αυτά τα μέτρα δεν στρέφονται κατά των Ρώσων πολιτών. (Κι όμως) στρέφονται" επισημαίνει η ρωσική πρεσβεία στον λογαριασμό της στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα "νέο πλήγμα στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις".

Επιπλέον, η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον σημείωσε ότι οι νέες αμερικανικές κυρώσεις είναι λάθος και συνιστούν ένα βήμα προς την καταστολή της ελευθερίας του επιχειρείν και της παγκόσμιας οικονομικής ενσωμάτωσης.

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε βάρος Ρώσων επιχειρηματιών, εταιρειών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο πλαίσιο μιας από τις επιθετικότερες ενέργειες εκ μέρους της Ουάσιγκτον με στόχο να τιμωρήσει τη Μόσχα μεταξύ άλλων για την φερόμενη εμπλοκή της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ