Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσία: Στρατιώτες εκτέλεσαν ασκήσεις από ελικόπτερο με δίχτυ πάνω από το Κρεμλίνο - ΒΙΝΤΕΟ

23.11.2018 | 17:10
Με ένα πολύ περίεργο περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα οι πολίτες στη Μόσχα και ειδικότερα οι περαστικοί στον ευρύτερο χώρο γύρω από το Κρεμλίνο.

Τέσσερις οπλισμένοι στρατιώτες εθεάθησαν να πετούν πάνω από το Κρεμλίνο, σε ειδικό δίχτυ που κρεμόταν από ελικόπτερο. Το περιστατικό προκάλεσε την απορία των περαστικών.

Δύο ελικόπτερα που εθεάθησαν να φεύγουν από το Κρεμλίνο και να πετούν πάνω από το κέντρο της Μόσχας, προκάλεσαν σύγχυση και εικασίες στους κατοίκους καθώς το ένα εκ των δύο φαινόταν να μεταφέρει ένα μάλλον περίεργο φορτίο.

Τα στρατιωτικά ελικόπτερα Mi-8 έφυγαν από την περιοχή του Κρεμλίνου και πέταξαν πάνω από την πόλη την Πέμπτη. Αυτή η περιοχή αποτελεί κανονικά ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

Οι απορημένοι περαστικοί κατέγραψαν ένα από τα ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από την Κόκκινη Πλατεία, ενώ σε άλλες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ένα ελικόπτερο φαίνεται να μεταφέρει ανθρώπους σε ένα δίχτυ που κρέμεται απ' αυτό. Κοντινό πλάνο που δημοσιεύτηκε αργότερα, αποκάλυψε ότι το Mi-8 μετέφερε τέσσερις άντρες ντυμένους με στρατιωτική ενδυμασία οι οποίοι ήταν οπλισμένοι.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας (FSO), επιφορτισμένη με την προστασία των ανώτατων αξιωματούχων, ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι επρόκειτο για ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: Sputnik 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ