Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρώσικο πλοίο "φάντασμα" απειλεί την Βρετανία!

24.01.2014 | 11:47
Τα Βρετανικά ΜΜΕ σήμέρα φαίνεται να ειναι απασχολημένα με ένα θέμα. Το κρουαζιερόπλοιο φάντασμα που όπως αναφέρουν εχει ως μονους επιβάτες καννίβαλους αρουραίους!

Αφημένο στην τύχη του, με μόνους επιβάτες καννίβαλους αρουραίους που λόγω έλλειψης τροφών τρώνε ο ένας τον άλλο, το ρωσικό κρουαζιερόπλοιο Lyubov Orlova περιφέρεται εδώ και ένα περίπου χρόνο σαν φάντασμα στο Βόρειο Ατλαντικό, εγκαταλελειμμένο από το πλήρωμά του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, το πλοίο φάντασμα ενδέχεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη στεριά χάρη στους ισχυρούς ανέμους που το ωθούν προς τις βρετανικές ακτές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun». Αυτο φαίνεται να έχει πρκαλέσει τρόμο στην βρετανική κοινωνία.
Συνεπώς, βρίσκονται σε επιφυλακή οι λιμενικές αρχές της Ιρλανδίας, της Σκωτίας και της Βρετανίας, καθώς το πλοίο κατοικείται από μεγάλο αριθμό αρουραίων με κανιβαλικές τάσεις.

Οι Βρετανοί δεν έχουν καμία ευχάριστη ανάμνηση απο αρουραίους καθώς ο κάθε Βρετανός  "αναδημιουργεί" σκηνές στην "μνήμη" του απο την "Μεγάλη Πανούκλα" - γνωστή και ως ο "Μαύρος Θάνατος"  - που σκότωσε  κατα την περίοδο 1665-1666,  75.000 έως 100.000 ανθρώπους, το ενα πέμπτο του πληθυσμού του Λονδίνου. Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η πανούκλα, που τον Μεσαίωνα αφάνισε το ένα τρίτο του ευρωπαϊκού πληθυσμού, εξακολουθεί να κοστίζει εκατοντάδες ζωές σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη κι ετσι το "πλοίο φάντασμα" ανασύρει απο τα βάθη του παρελθόντος "αναμνήσεις" που κανένας Βρετανός δεν θα ήθελε να ξαναβιώσει στην σύγχρονη ιστορία του .

Σύμφωνα με το BBC, τα ίχνη του πλοίου έχουν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο: κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται, ενώ καμία αναφορά δεν έχει γίνει από κάποιο άλλο διερχόμενο πλοίο.
Από το 2007, το Orlova εκτελούσε τουριστικά δρομολόγια προς την Αρκτική. Το 2010 κατασχέθηκε από το ρωσικό κράτος λόγω συσσωρευμένων, απλήρωτων από το Ρώσο ιδιοκτήτη του, φόρων.
Για τα επόμενα δύο χρόνια παρέμεινε αρόδου (αραγμένο στα ανοικτά).

Στην πορεία του όμως από τα Καναδικά ύδατα με κατεύθυνση προς ναυπηγείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, τα σύρματα των ρυμουλκών έσπασαν με αποτέλεσμα το πλοίο να «δραπετεύσει», περιφερόμενο έκτοτε ελεύθερο και αθέατο.

Το παρακάτω βίντεο ειναι οταν το πλοίο δεν ηταν ακόμη "φάντασμα"...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρουραίοι ανιχνευτές ναρκών! Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Απίστευτο φορτηγό πλοίο! Δειτε πώς ξεφορτώνει! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ