Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12.02.2013 | 11:34

Τουρκική Σταρ: Πίσω απο τους Ελληνοκύπριους η Ρωσία

Η σχέση Ρωσίας – «ε/κ τομέα» βάζει την σφραγίδα της και στο χρονοδιάγραμμα διαπραγματεύσεων Τουρκίας – ΕΕ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Τουρκικής Σταρ.

Η σχέση Ρωσίας – «ε/κ τομέα», όπως αναφέρεται η Κυπριακή Δημοκρατία, βάζει την σφραγίδα της και στο χρονοδιάγραμμα διαπραγματεύσεων Τουρκίας – ΕΕ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Τουρκικής Σταρ.
Η Σταρ συνδέει τις εξελίξεις με το συνεχιζόμενο βέτο στο κεφάλαιο της Ενέργειας για την Τουρκία, υπενθυμίζοντας δήλωση του Βρετανού Υπουργού, αρμόδιου για θέματα ΕΕ, Ντέιβιντ Λίντινγκτον τον περασμένο Νοέμβριο που μιλούσε για τη γεωπολιτική σημασία της Τουρκίας ως ενεργειακού αγωγού.

Ο Τούρκος Υφυπουργός Ενέργειας, Μπουγιούκκαγιά, επέμεινε, ότι πίσω από το βέτο των Ε/κ για το κεφάλαιo της Ενέργειας «ωθητική δύναμη» είναι η Ρωσία. «Όλα τα μέλη της ΕΕ βρίσκονται σε δυσκολία όσον αφορά το θέμα της ενέργειας. Είναι εξαρτώμενοι μόνο από τη Ρωσία. Φυσικό αέριο είναι υποχρεωμένοι να πάρουν στις τιμές που ορίζει η Ρωσία. Επιπλέον ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ